Inregistrati-va pentru oferta completa si comenzi ca Persoana fizica sau Companie.
Autentificare


Distributie produse pentru uz veterinar
021 327 00 65
Cosul meu
0 produse
Caini si Pisici Bovine Cabaline Ovine si Caprine Suine Pasari Iepuri Porumbei Albine Altele

Livrarea comenzilor

LIVRARE

Livrarea produselor se va face doar pe teritoriul Romaniei.

ABAD VET isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor in maxim 48 ore.

Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoar ABAD VET isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

1. Termenul de livrare este de maximum 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii dvs.

Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

2. Produsele comandate pot fi livrate prin curier rapid, cu plata ramburs. In Bucuresti livrarea se va face prin agentii ABAD VET.

3. Livrearea in Bucureti este gratuita cu logistica ABAD VET

4. In cazul in care optati pentru livrarea prin curierat rapid, se va factura conform cosrutilor serviciilor de curierat rapid.Costul exact se afiseaza dupa ce se completeaza produsele din comanda deoarece depinde de greutatea si locatia destinatie a coletului.

In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.

5. Coletul poate fi desfacut numai dupa acceptarea si achitarea rambursului.

Garantam continutul coletului in conformitate cu comanda dumneavoastra.

6. Eventualele sesizari (legate de garantie, returnare, schimb,livrare) pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii.

Acesta poate fi contactat zilnic, de luni pina vineri, intre orele 9:00 si 17:00, la telefoanele afisate pe prima pagina a site-ului.

7. ABAD VET.ro distribuie si accepta doar cumparatori din Romania.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare ABAD VET isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ABAD VET care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

CALITATE

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastra sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict verificate inainte de ambalare in vederea livrarii. Chiar si in conditiile de maxima atentie pot aparea probleme, astfel, pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara fara riscuri, toate produsele defecte din fabricatie, fara a prezenta semne de uzura, vor fi schimbate fara costuri suplimentare, in cel mai scurt timp posibil.

PROBLEME LEGATE DE COMANDA SI ALTE RECLAMATII

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a fi rezolvate prin e-mail sau cu consultantii nostri in vanzari, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita, prin email la adresa cristina.burcea@abadvet.ro sau la tel.0213270065, 0729035303, 0729035308